Over Edux

Team Edux

Hanna Broersen

Naast mijn werk als adviseur bij Edux sta ik ook een dag voor de klas. Iedere dag geniet ik van de onbevangenheid en humor van jonge kinderen. Ik probeer die humor en onbevangenheid ook zelf mee te nemen in mijn werk. Bezig zijn met het verbeteren van het leren bij professionals en kinderen is voor mij een waardevolle combinatie.

Eigenaarschap bij de professional is voor mij belangrijk. Hun het vertrouwen geven om verantwoordelijkheid te nemen in het leerproces van de kinderen. Betrokken zijn bij de kinderen in de groep. Eigenaar zijn van de leerstof die kinderen nodig hebben. En als professional zelf verder kunnen kijken dan alleen de methodes die worden aangereikt.

Ik vind het als adviseur een uitdaging om professionals het vertrouwen te geven om stappen te zetten in hun eigen ontwikkeling. Dit doe ik door te verbinden, goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Door gesprekken over het verbeteren van het leren te voeren. Waar sta je als professional? Wat wil je zien bij de kinderen? Welk gedrag laat jij zien? Wat hebben kinderen van jou nodig om hun eigen leren te verbeteren?

Wil je advies over bijvoorbeeld taalontwikkeling, executieve functies, burgerschap, Expliciete Directe Instructie (EDI) of feedback? Neem dan gerust contact met mij op.

Adviseur
06 - 50 19 96 82
h.broersen@edux.nl
Hanna Broersen