Over Edux

Team Edux

Hanna Broersen

Naast mijn werk als adviseur bij Edux sta ik nog een dag voor de klas. Iedere dag geniet ik van de onbevangenheid en humor van jonge kinderen. Ik probeer die humor en onbevangenheid ook zelf mee te nemen in mijn werk. Bezig zijn met het verbeteren van het leren bij professionals en kinderen is voor mij een waardevolle combinatie.

Eigenaarschap bij de professional is voor mij belangrijk. Professionals het vertrouwen geven om verantwoordelijkheid te nemen om het leerproces van kinderen goed te volgen. Betrokken zijn bij de kinderen in de groep. Eigenaar zijn van de leerstof die kinderen nodig hebben en als professional zelf in je kracht te staan om verder te kijken dan alleen de methodes die worden aangereikt.

Ik vind het een uitdaging als adviseur om professionals het vertrouwen te geven om stappen te zetten in hun eigen ontwikkeling. Dit doe ik door te verbinden, goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Gesprekken over het verbeteren van het leren voeren. Waar sta je als professional? Wat wil je zien bij de kinderen? Welk gedrag model je en wat hebben kinderen van jou nodig om hun eigen leren te verbeteren?

Adviseur
06 - 50 19 96 82
h.broersen@edux.nl
Hanna Broersen