Over Edux

Team Edux

Bas van den Brand

Voor mij is de opdracht van een school het opleiden van betrokken, gemotiveerde, mediawijze, talentvolle, zelfstandige kinderen. Zodat zij uiteindelijk kunnen uitgroeien tot actieve burgers in onze samenleving. De onderwijsprofessional heeft hierin een centrale rol.  

Vanuit mijn ruime ervaring in het basisonderwijs als leerkracht en ICT-coach is mijn missie om de didactische kwaliteit van onderwijsprofessionals verder te ontwikkelen. Vanuit de principes van expliciete directe instructie (EDI) begeleid ik scholen die hun onderwijskwaliteit willen versterken op het gebied van digitale geletterdheid, taal-leesontwikkeling en wereldoriëntatie. Hierbij zoek ik actief naar verbindingen tussen de vakgebieden om het onderwijs zo betekenisvol mogelijk te maken. 

In mijn werk vind ik het belangrijk om aan te sluiten bij de dagelijkse lespraktijk. Niet alleen praktische voorbeelden, maar samen ontdekken wat écht nodig is om de volgende stap te kunnen bereiken. Met een enthousiaste, gedreven en een praktijkgerichte blik ga ik graag samen met onderwijsprofessionals voor duurzame groei. Impact maken, zodat hetgeen wat we doen ook echt bij de kinderen terechtkomt.   

Adviseur
06 - 29 67 01 49
b.vandenbrand@edux.nl
Bas van den  Brand