Over Edux

Team Edux

Bas van den Brand

Voor mij is de opdracht van een school het opleiden van betrokken, gemotiveerde, mediawijze, talentvolle, zelfstandige kinderen. Zodat zij uiteindelijk kunnen uitgroeien tot actieve burgers van onze samenleving. Door ieder kind de kans te geven, een vertrouwd pedagogisch leerklimaat te bieden én intrinsieke motivatie bij de leerlingen op te wekken door een uitdagende leeromgeving te creëren, heeft de leerkracht hierin een belangrijke rol. Ik vind het een geweldige taak om met professionals samen te werken aan deze opdracht en hen te kunnen inspireren! 

Als leerkracht én als ICT-coach ben ik lange tijd werkzaam geweest in het onderwijs. Vanaf het moment dat ik aan de Pabo ben afgestudeerd, ga ik graag op zoek naar mogelijkheden die ICT kan bieden in de dagelijkse onderwijspraktijk. Ik zie hoe onze maatschappij constant in ontwikkeling is en ik weet op verschillende vlakken wat er speelt in het primair onderwijs. Dit kan ik inzetten in mijn rol als trainer.  

Ik ben avontuurlijk, nieuwsgierig en ambitieus en wil graag samen met anderen doelen bereiken. Mijn passie voor onderwijs en innovatie leidt bij mij tot een drive om de digitale geletterdheid van kinderen én leerkrachten verder te ontwikkelen. 

Adviseur
06 - 29 67 01 49
b.vandenbrand@edux.nl
Bas van den  Brand