Over Edux

Team Edux

Nicole Slot

Bijdragen aan de ontwikkeling van zoveel mogelijk kinderen, zodat zij kunnen opgroeien tot gelukkige en succesvolle volwassenen. Dat is mijn missie. Als adviseur Jonge Kind kan ik dit doen vanaf de basis. Hoe mooi is dat!

Ik heb vele jaren onderwijservaring (in het kleuteronderwijs) en ben Montessori geschoold. Ik heb mezelf uitgedaagd met opleidingen als de master Pedagogiek en Specialist Begaafdheid. Nu adviseer en inspireer ik onderbouwteams om kwalitatief goed onderwijs te geven. Samen leren, vanuit een ontspannen sfeer vind ik belangrijk. Écht luisteren naar hulpvragen, om zo te komen tot een passend aanbod. Dat is waar mijn kwaliteit ligt.

Je kunt mij als adviseur inzetten voor kleutertrajecten op maat, gericht op een goed beredeneerd aanbod. Maar ook op het creëren van een rijke speel- en leeromgeving, sterk klassenmanagement en het neerzetten van een positief pedagogisch klassenklimaat. Ook denk ik graag mee over individuele kleuteruitdagingen gericht op (werk)gedrag en het begeleiden van (beginnende) leerkrachten.

Adviseur
06 - 50 19 97 22
n.slot@edux.nl
Nicole Slot