Over Edux

Team Edux

Marjolein van Dongen

Mijn passie ligt bij het onderwijs aan het jonge kind, de kleuters. Iedere dag geniet ik weer van puurheid en verwondering. Kleuters laten je weer even 'landen', wanneer wij volwassenen ons druk maken om 'belangrijke' zaken. Kleuters zien de meest kleine dingen waar wij inmiddels aan voorbij razen. Niks is mooier dan hierin meegaan en hierbij stil staan.

Mijn enthousiasme en de passie voor onderwijs aan het jonge kind deel ik graag met mensen met wie ik samenwerk. Ik wil professionals enthousiasmeren en inspireren om het samen anders te doen. Samen (hard) werken vind ik fijn. Samen kijken naar wat het beste is voor kinderen. Zodat we kinderen samen de kans geven zich optimaal te ontwikkelen.

Als adviseur jonge kind vind ik spel bij kleuters van cruciaal belang voor de ontwikkeling van kinderen. Het inzetten van een beredeneerd aanbod en rijke speel-leeromgeving is onmisbaar in het (kleuter)onderwijs.

Naast mijn werk bij Edux als adviseur jonge kind, ben ik ook twee dagen in de week juf van een groep 1-2. Iets waar ik ontzettend van geniet. Het is een feest om deze banen met elkaar te kunnen combineren. Doordat ik met beide voeten in de praktijk sta, weet ik als geen ander wat er in de praktijk speelt binnen het kleuteronderwijs en waar professionals in het werk tegenaan lopen.

Loop jij tegen dingen aan in het kleuteronderwijs en heb je behoefte aan hulp en begeleiding hierbij? Neem dan contact met me op, ik denk met alle liefde en plezier mee!

Adviseur
06 - 50 19 96 94
m.vandongen@edux.nl
Marjolein van Dongen