Over Edux

Team Edux

Marjolein van Dongen

Chronisch nieuwsgierig met een passie voor alles wat met leren en onderwijs te maken heeft! Dat is hoe ik mijzelf omschrijf.

Mijn enthousiasme en de passie voor onderwijs deel ik graag met mensen met wie ik samenwerk. Ik wil professionals enthousiasmeren en inspireren om het samen anders te doen. Samen (hard) werken vind ik fijn. Samen kijken naar wat het beste is voor kinderen. Zodat we kinderen samen de kans geven zich optimaal te ontwikkelen.

Leren door spel is voor mij belangrijk. Spelen is van cruciaal belang voor de ontwikkeling van kinderen. Maar hoe zet je dit spelend leren op een juiste manier in? Hier ga ik graag samen over in gesprek en vervolgens praktisch mee aan de slag. Mijn focus ligt op de kleuterontwikkeling, maar ook spel in de midden- en bovenbouw vind ik belangrijk!

Naast mijn stage bij Edux werk ik twee dagen in de week als leerkracht van groep 1-2. Hierdoor weet ik als geen ander wat er in de praktijk speelt binnen het kleuteronderwijs. Dit kan ik inzetten in mijn rol als adviseur (in opleiding).

Adviseur in opleiding
06 - 50 19 96 94
m.vandongen@edux.nl
Marjolein van Dongen