Maatwerk voor onderwijs en kinderopvang

Blijf bij,
loop vooruit.

Maatwerk

Kijk je vooruit, dan zie je wat nodig is. Dan kun je handelen. Professionals in onderwijs en kinderopvang zetten we in hun kracht met maatwerktrajecten over specifieke onderwerpen. Onze adviseurs helpen je met advies op maat, concrete tools, bewezen methoden en in-company-trainingen. Zo kun jij kinderen alle kansen geven om zich te ontwikkelen.

Jij maakt graag het verschil. Wij ook.
Edux creëert impact en loopt voorop in jeugdontwikkeling. Kinderen en jongeren van 0 tot 13 jaar zijn onze belangrijkste drijfveer. We brengen duurzame verandering en innovatie op gang binnen het primair onderwijs en de kinderopvang. Dit doen wij door alle professionals binnen je organisatie te betrekken.

Je kunt bij ons terecht voor maatwerktrajecten over didactische vaardigheden, doelgericht werken, jonge kind, digitale vaardigheden en nog veel meer. Op basis van je vraag maken we een plan van aanpak. Met groepsbezoeken, coachingsgesprekken, procesbegeleiding, feedback, trainingen en meer. Een plan op maat, op basis van theorie en jarenlange ervaring.

Wil je samen met ons aan de slag? Vraag vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan.

Een greep uit ons aanbod

Niet gevonden wat je zocht?

Dat kan kloppen! Want wat we bij Edux doen, is niet in een hokje te stoppen. Hierboven geven we je alleen een paar voorbeelden. Liever nog gaan we met jou in gesprek om te kijken hoe we jouw organisatie echt een stap verder kunnen helpen.

Vraag een gratis orientatiegesprek aan