Over Edux

Team Edux

Fleurke Schook

Warm, veilig, open, volop kansen om te ontdekken en ontwikkelen, plezier, houvast, vrijheid, groei. Woorden die ik zou gebruiken om mijn eigen jeugd te omschrijven. Dezelfde woorden die ik ieder ander kind gun in zijn of haar jeugd. Jij als professional staat samen met ouders aan deze belangrijke basis voor het kind.

Met mijn enthousiasme, kennis en betrokkenheid hoop ik professionals te inspireren om ons samen te blijven inzetten voor een nog kansrijkere en veiligere jeugd voor ieder kind. Samen kijken waar de krachten liggen en die nog verder uitbreiden. Zodat professionals kunnen blijven bouwen samen met het kind. Jezelf blijven uitdagen, iets waar ik voor sta.

Soms denk ik, wat zou het mooi zijn als we af en toe het leven weer zouden mogen zien door de ogen van een kind. Puur, open en vol bewondering. Daar waar ontwikkeling begint. Hoewel mijn passie op dit moment vooral bij het jonge kind ligt, ga ik dit traineeship aan met dezelfde blik als die van een kind. Open en vol bewondering voor alles wat er nog te leren en te ontdekken valt. Wie weet vind ik nog een passie? Mezelf blijven uitdagen, iets waar ik voor sta.

Ik ga voor verandering en ontwikkeling, doe je mee?  

Trainee adviseur
06 - 29 59 61 13
f.schook@edux.nl
Fleurke Schook