Advies voor onderwijs en kinderopvang

Reik aan.
Draag bij.
Geef mee. 

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

 

Advies

Adviseur voor professionals in de jeugdketen: dat is Edux. Met advies op maat zetten we professionals in kinderopvang en onderwijs in hun kracht. Vanuit expertise brengen we samen beweging tot stand. Zo creëren we duurzaam impact in de jeugdketen.

Als professional maak jij als geen ander de ontwikkeling van kinderen dagelijks mee. Je werkt bijvoorbeeld in de kinderopvang, als pedagogisch medewerker of manager. Of je werkt in het primair of voortgezet onderwijs als leerkracht of docent, als bestuurder, intern begeleider of coördinator. In jouw handen vinden kinderen en jongeren hun weg, voor je ogen groeien ze op. Tot ze zelfstandig zijn en als sociaal bekwame volwassenen meedraaien in de maatschappij. Dat is de bedoeling. Elk kind moet die kans krijgen. Ontwikkelen doe je samen.

Ervaren gesprekspartner voor verandering

Werken in de jeugdketen is mensenwerk. Je creëert impact. Dit doe je vanuit je expertise en altijd in co-creatie; je kunt dit nooit in je eentje doen. Soms doen zich situaties voor, waarbij je advies kunt gebruiken of een ervaren gesprekspartner zoekt. Wie kindontwikkeling op maat wil bieden en talenten van professionals goed wil benutten, moet blijven innoveren en veranderen.

Brede expertise

De professionals die werken bij Edux staan samen garant voor een zeer brede, veelzijdige expertise op het gebied van jeugdontwikkeling. Net als jij doen wij ons werk vanuit de inhoud, met lef, ambitie en met veel plezier. En werken we altijd samen. Graag maken we kennis met jou en je organisatie om te bekijken welke kansen we kunnen benutten. Hoe bouwen we samen nog verder aan impact in de jeugdketen? Edux: je partner in co-creatie.

Advies en ondersteuning

Je kunt bij ons terecht voor advies en de ondersteuning die daarbij hoort. We onderscheiden drie thema's:

  • Voorop in jeugdontwikkeling
  • Management en organisatie
  • Ontwikkeling van professionals

Wij luisteren naar je en bieden advies en ondersteuning op maat.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

 

Wat kunnen we voor je betekenen?