Over Edux

Team Edux

Yentl Beekwilder

Mijn passie voor het onderwijs hangt samen met mijn persoonlijke waarden.

Samen verkennen, ontdekken, enthousiasmeren, verbinden, vallen en opstaan, maar vooral ook: samen genieten. Niet alleen met de prachtige professionals in het onderwijsveld, maar vooral ook samen met diegene waar het om draait: de kinderen.

Iets wat ons, onderwijsprofessionals, verbindt, is de missie om met alles wat wij in onze mars hebben het beste uit ieder kind naar boven te willen halen. We bereiken onze hoogste potentie als we intrinsiek gemotiveerd zijn. Mijn innerlijke drijfveer is dan ook om kinderen en professionals in hun kracht te zetten, zodat we samen het onderwijs steeds verder kunnen versterken.

Mijn persoonlijke talent zit hem in de koppeling tussen theorie en praktijk. Met een achtergrond op de academische pabo ben ik vertrouwd met de hedendaagse onderwijspraktijk. Daarnaast ben ik ook gedreven om de wetenschap achter pedagogische en didactische opvattingen in het onderwijs te begrijpen en effectief toe te passen in de praktijk.

Het is mijn overtuiging dat passie 'besmettelijk' is. Dus laten we samen het verschil maken en kinderen laten floreren in onze voortdurend veranderende maatschappij. Ik ga voor groei en ontwikkeling, doe je mee?

Trainee adviseur
06 - 27 96 40 98
y.beekwilder@edux.nl
Yentl Beekwilder