Over Edux

Team Edux

Anne Cáceres - Das

Mijn ambitie is duurzame vooruitgang en emotionele veiligheid creëren in het onderwijs. Verbinden en impact realiseren. Ik vertaal zorgvragen naar pedagogisch handelen met inzet van een sterk analytisch vermogen, kennis en daadkracht. Ik denk in kansen waarbij proces, kwaliteit en borging centraal staan.

Ik bied graag begeleiding op pedagogisch klimaat. Pedagogisch professionals trainen op het gebied van opvallend gedrag bij kinderen; pedagogisch tact. Ik heb aandacht voor interactie binnen groepen mensen en de kracht van gedachten. Ze hebben beide grote invloed op ons werkplezier en op onze effectiviteit. Er zijn momenten waarop we die kracht ten volle benutten. Maar op andere momenten werken onze gedachten tegen ons werken en zorgen ze ervoor dat we minder optimaal presteren.

In mijn coach- en begeleidingstrajecten heb ik als doel om mensen naar een hoger niveau te helpen bewegen. Professionals inhoudelijke tools bieden die zij nodig hebben om hun vak uit te oefenen. En daarnaast zorgen dat de basisvaardigheden op orde zijn. De focus in coachtrajecten ligt op kennis, attitude en vaardigheden.

Ik heb oog voor welbevinden en betrokkenheid. Ik geniet van samenwerking (verbinding) en kennisdeling. Mijn expertise: pedagogisch klimaat, interactie, groepsdynamiek, omgaan met gedragsproblemen, (team-)coaching, veranderkunde, leiderschap. Wat anderen over mij zeggen: ambitieus, intuïtief, resultaatgericht, kundig en enthousiast. Samen brengen we verandering tot stand en borgen we gemaakte ontwikkeling!

Adviseur
06 - 21 34 59 13
a.das@edux.nl
Anne Cáceres - Das