EERSTE FONK-SCHOOL

KC De Avonturier in Effen, gemeente Breda, is de allereerste FONK-school van Nederland. Het educatief concept FONK is op deze basisschool ontwikkeld en succesvol geïmplementeerd. KC De Avonturier maakt samen met 27 andere basisscholen onderdeel uit van Stichting Katholiek Onderwijs Breda (INOS). INOS, KC De Avonturier (voorheen KBS Effen) en Wij zijn JONG, waar Edux onderdeel van uitmaakt, hebben samen het educatief concept ontwikkeld.

VRIJBLIJVENDE RONDLEIDING OP KC DE AVONTURIER

Benieuwd naar een schooldag op KC De Avonturier? En hoe het concept FONK zich laat vertalen naar de praktijk op jouw kinderopvanglocatie of school? Samen met de locatieleider en een leerkracht ontvangen we je met veel plezier voor een kop koffie en een rondleiding op KC De Avonturier. Vraag naar de eerstvolgende mogelijkheid door een mailtje te sturen. Of vul het formulier op deze pagina in.

MEER WETEN?

Meer te weten komen over FONK? Bijvoorbeeld door de FONK-scan in te vullen? Of door een audit te laten uitvoeren? Kijk dan onder Kennismaken. Of neem per mail contact me ons op.

gratis adviesgesprek aanvragen?

Bel voor een afspraak of laat hier je gegevens achter.

FONK IS ONTWIKKELD SAMEN MET: