KENNISMAKEN

Wil je weten of FONK iets is voor jouw kinderopvang of school? Of ben je er al uit, maar wil je graag meer weten over dit natuurgeïnspireerd educatieprogramma voor kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar? Je kunt op verschillende manieren meer te weten komen over FONK.

RONDLEIDING OP KC DE AVONTURIER

Benieuwd naar een schooldag op KC De Avonturier, de eerste FONK-school van Nederland? En hoe het concept FONK zich laat vertalen naar de praktijk op jouw kinderopvanglocatie of school? Samen met de locatieleider en een leerkracht ontvangen we je met veel plezier voor een kop koffie en een vrijblijvende rondleiding op KC De Avonturier. Vraag naar de eerstvolgende mogelijkheid door een mailtje te sturen. Of vul het formulier op deze pagina in.

FONK-SCAN

FONK kent twaalf pijlers die gaan over het wetenschappelijk kader, het professionele team en de omgeving. Wil je weten waar je staat als het gaat om de twaalf pijlers? De FONK-scan geeft inzicht in de huidige status van jouw organisatie. En daarmee een mooi uitgangspunt om je als professional of organisatie door te ontwikkelen. Je kunt kosteloos en vrijblijvend gebruikmaken van de FONK-scan. Je hoeft alleen een mailtje te sturen of het formulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt dan een link waarmee je de FONK-scan kunt invullen.

FONK-AUDIT

Met de FONK-audit breng je knelpunten en directe kansen voor ontwikkeling in jouw organisatie compleet in kaart. Deze audit maakt voor het gehele team de kennis op het vlak van de twaalf FONK-pijlers inzichtelijk. En ook de vaardigheden en houding als het gaat om natuurgeïnspireerd leren. Wat zijn behoeftes? Waar liggen vragen? En welke talenten zijn er al aanwezig? Met de FONK-audit kun je doelgericht een ontwikkelproces starten en dat proces effectief monitoren. Een perfect startpunt voor een professionaliseringstraject op maat! Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen. Of vul het formulier op deze pagina in.

ADVIESGESPREK

Wil je binnen jouw school of kinderopvangorganisatie met FONK aan de slag? En wil je weten op welke verschillende manieren Edux je hierbij kan ondersteunen? Neem per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Of vul het formulier op deze pagina in.

 

gratis adviesgesprek aanvragen?

Bel voor een afspraak of laat hier je gegevens achter.

FONK IS ONTWIKKELD SAMEN MET: