maatwerk

In het educatief concept FONK zijn wetenschappelijke inzichten vertaald naar de praktijk. Het educatief concept is ontwikkeld en succesvol geïmplementeerd op een basisschool in Effen (gemeente Breda). KC De Avonturier is één van de 28 basisscholen van Stichting Katholiek Onderwijs Breda (INOS) en de allereerste FONK-school van Nederland. Benieuwd? Je kunt op verschillende manieren meer te weten komen over FONK.

Vrijblijvende rondleiding op KC De Avonturier
Benieuwd naar een schooldag op De Avonturier? En hoe het concept FONK zich laat vertalen naar de praktijk op jouw kinderopvanglocatie of school? We ontvangen je met veel plezier voor een kop koffie en een rondleiding op KC De Avonturier. Informeer naar de eerstvolgende mogelijkheid door een berichtje te sturen naar fonk@edux.nl of vul het formulier op deze pagina in.

Doe de FONK-scan
Meten is weten. De FONK-scan geeft inzicht in de huidige status van jouw organisatie. Waar sta je al als het gaat om de FONK-pijlers? Een mooi startmoment om je als professional of organisatie door te ontwikkelen. Je kunt de FONK-scan vrijblijvend aanvragen. Je hoeft alleen een mailtje te sturen naar fonk@edux.nl of het formulier op deze pagina in te vullen.

FONK-audit
Met de FONK-audit breng je knelpunten en directe kansen voor ontwikkeling in jouw organisatie compleet in kaart. Deze audit maakt voor het gehele team van jouw organisatie zowel de kennis, vaardigheden als houding inzichtelijk. Wat zijn behoeftes? Waar liggen vragen? En welke talenten zijn er mogelijk al aanwezig? Met de FONK-audit kun je doelgericht een ontwikkelproces starten en dat proceseffectief monitoren. Een perfect startpunt voor een professionaliseringstraject op maat! Informeer naar de mogelijkheden via fonk@edux.nl of vul het formulier op deze pagina in.

Effectmeting
Er is momenteel veel (wetenschappelijk) bewijs voor de effectiviteit van delen van het FONK-concept. Toch vinden we het belangrijk dat we het educatieve concept als geheel onderzoeken, evalueren en – waar nodig – verfijnen. Tegelijkertijd met de implementatie van het concept op KC De Avonturier is een effectmeting gestart. Deze is nog in volle gang. De focus van het onderzoek ligt op de effecten van FONK op het welbevinden en de betrokkenheid van de leerlingen, ouders en de professional. De resultaten zullen op deze website gepubliceerd worden. Ook met FONK gestart en wil je meer informatie over de effectmeting bij jou op locatie? Informeer naar de mogelijkheden via fonk@edux.nl of vul het formulier op deze pagina in.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wil jij ondersteuning bij het achterhalen en vastleggen van jullie visie? Of wil jij de behoeftes en vaardigheden van jouw team inzichtelijk hebben? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via fonk@edux.nl voor een vrijblijvende afspraak. Of vul het formulier op deze pagina in.

 

 

gratis adviesgesprek aanvragen?

Bel voor een afspraak of laat hier je gegevens achter.

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met één van onze FONK-experts via fonk@edux.nl.

FONK is ontwikkeld samen met:

Wij zijn JONG

Strategisch partner INOS

KC De Avonturier (voorheen KBS Effen)