Vergroot draagvlak en kennis

Imp@ctspel

Vergroot kennis over en draagvlak voor digitale geletterdheid in jouw organisatie met het Imp@ctspel. Welke impact heeft digitalisering op jouw onderwijs, en op welke vlakken willen jullie impact maken in de kindontwikkeling? Met dit bordspel bespreek je digitale dilemma’s, grappige persoonlijke vragen en actuele casussen. Het Imp@ctspel ondersteunt je om samen tot een visie op digitale geletterdheid te komen en levert een duidelijk beeld op van do’s en don’ts voor jouw team of organisatie op de thema’s die opgenomen gaan worden in het curriculum.

Het bordspel is inclusief pionnen, zandloper, impactmunten, handleiding, en twee soorten spelkaarten die voor diverse werkvormen gebruikt kunnen worden. Het spel blijft in je bezit.
Een Digitalig-expert begeleidt een spelsessie en het evaluatiegesprek vindt plaats met een Edux-adviseur. En daarbij zullen tips en tricks zeker niet ontbreken.

Meer informatie

Meer informatie over het Imp@ctspel lees je hier.

Kosten

Het spel, de teambegeleiding door een Digitalig-expert en het evaluatiegesprek met praktische tips: vanaf € 585,-.

Het spel los: € 151,25 per stuk (inclusief 21% btw, exclusief verzendkosten); vanaf 3 stuks €121,- per stuk (inclusief 21% btw, exclusief verzendkosten).   

Bestellen

Ook snel aan de slag met het Imp@ctspel? Vul dan vandaag nog het bestelformulier in. Zou je bij Product en Aantal aan willen geven of je bij het spel teambegeleiding en een evaluatiegesprek wilt? En hoeveel spellen je nodig hebt? Des te sneller kunnen wij je bestelling verwerken.