Voor onderwijs en kinderopvang


Traineeship onderwijsadviseur.

+ PERSOONLIJK TRAININGS- EN ONTWIKKELPROGRAMMA
+ DIRECT EEN UITDAGENDE BAAN

2-JARIG CONTRACT met uitzicht op vast

sTEL JE VRAAG 

ben jij de onderwijsadviseur van de toekomst?

Heb jij je universitair diploma (in zicht) en heb je hart voor onderwijs en/of kinderopvang? Wil jij je samen met een groep gedreven trainees verder ontwikkelen in een baan waarmee je onderwijsprofessionals in hun kracht zet? Lees dan snel verder over de Edux Academy.

 

LET OP: de vacature is nog niet geopend. Wil je als eerste op de hoogte wanneer de vacature online komt? Laat je mailadres achter en we sturen je een update. 

Insturen

dIT IS HET TRAINEESHIP

Dit ga je doen

Het Edux traineeship is een tweejarig trainings- en ontwikkelprogramma, waarin je de kneepjes van het vak leert en het tegelijkertijd in de praktijk toepast. Dit programma is er voor jonge, veelbelovende talenten die hart hebben voor kindontwikkeling. Maak kennis met de dynamische wereld van coaching, training en advies in de kinderopvang en het onderwijs. We leiden jou als afgestudeerde, universitair opgeleide ster op tot een professionele en zelfstandige onderwijsadviseur. 

Je gaat aan de slag met diverse opdrachten, een uitgebreid trainings- en ontwikkelprogramma en je loopt mee in de praktijk. Hierdoor weet jij aan het einde van het traineeship waar je kracht ligt en op welk gebied jij impact wil gaan maken.

Na het succesvol afronden van het traineeship verwelkomen wij jou graag als onderwijsadviseur met een vaste aanstelling en een bijpassend salaris.

Jij hebt veel inspraak in jouw eigen opleidingsplan, omdat jij het liefst autonoom en vol energie werkt. Wij geloven in intrinsieke motivatie; jij weet waar je energie van krijgt en wat voor jou het beste werkt. Het traineeship ondersteunt jou hierin door de combinatie van persoonlijke, professionele en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je krijgt een persoonlijke mentor en staat in verbinding met de andere trainees, zo gaan we samen voor het beste ontwikkelingsresultaat. 

ED_473022_Traineeship_stappen-04.png

ED_473022_Traineeship_stappen-05.png

  • Een 2-jarig contract voor 28 uur met uitzicht op een vast contract (zelf in te delen), inclusief volledig betaalde opleiding; 
  • Een startsalaris van €2.850,- bruto op basis van 40 uur per week; 
  • Laptop, telefoon en faciliteiten voor een goede thuiswerkplek; 
  • Persoonlijke begeleiding; 
  • Reiskostenvergoeding van €0,38 per kilometer (tot €0,19 onbelast); 
  • Een goede werk-privébalans door het flexibel inrichten van de uren en de werklocatie. 
  • Gezellige (virtuele) evenementen en borrels.

Ben jij leergierig en proactief, en:

  • heb je affiniteit met onderwijs en/of de kinderopvang?
  • heb je uiterlijk 2 jaar geleden een wo-bachelor of masterdiploma behaald?
  • ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je beschikking tot een auto?

Kan jij elke vraag met ‘ja’ beantwoorden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

LET OP: de eerste gesprekken worden gevoerd. Je kunt nog steeds solliciteren. Komt er een plaats vrij, nemen we je sollicitatie mee in de procedure.

Voor deze vacature worden alleen videosollicitaties meegenomen in de selectie. Graag zien we in deze video terug wie jij bent, zonder in te gaan op jouw carrièrepad. Dit kunnen we namelijk lezen in het cv dat je ook upload. Een motivatiebrief mag je overslaan.

De video mag maximaal 5 minuten duren. De videobestanden kunnen worden geüpload in MP4, Avi, MPEG, Quicktime en Mov. Let op: er is een maximale bestandgrootte. Lukt het je niet om het bestand te verkleinen? Stuur dan het videobestand per mail naar Marloes (recruiter): m.hopman@wijzijnjong.nl.

Procedure
De procedure bestaat uit verschillende onderdelen. Het eerste onderdeel is het beoordelen van jouw sollicitatie. Bij een positieve screening van jouw cv en motivatie volgt een uitnodiging voor de eerste ronde. Na de eerste ronde volgt een eventuele tweede ronde. Als laatste onderdeel volgt het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Enthousiast geworden? Reageer dan snel met een videosollicitatie. 

Heb je een vraag? We hebben de meest gestelde vragen (FAQ) alvast voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met Eva van de Sande (programmamanager). 

FAQ Mail Telefoon

Een uitstekende start voor een carrière als onderwijsadviseur met
direct brede ervaring in jouw vak.

Reageer nu