OVER EDUX

Nieuws

Dag van de Pedagogisch Medewerker

17 september 2024

Op de Dag van de Pedagogisch Medewerker staan we stil bij het belangrijke werk dat zij elke dag weer verrichten. We vieren een feestje voor hen en daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! De trainers en adviseurs van Edux zetten hen graag in het zonnetje. Niet alleen vandaag, maar ook de rest van het jaar. 

Met dit bericht richten we ons op de BSO-professional in het bijzonder. We hebben een aantal cadeautjes die hun werk nog leuker, inspirerender en uitdagender maken. Hieronder vind je een aantal links naar gratis producten die je kunt downloaden.  

ONDERZOEKEND LEREN

Kinderen hebben van nature een onderzoekende houding en willen graag ontdekken. Bij onderzoekend leren wordt de nieuwsgierigheid van kinderen geprikkeld. Met deze ontdekkaarten kunnen kinderen direct aan de slag met natuur en techniek. Klik op de button om een aantal leuke ontdekactiviteiten te downloaden die het hele jaar door leuk zijn om met kinderen te doen.

schaduwbeelden.png

 

 

 

 

 

GRATIS DOWNLOAD

gESPREKSKAARTEN 'GEZOND MET MEDIA'

Hoeveel schermtijd heb jij per dag? Hoe zorgen games ervoor dat jij blijft spelen? Ga met kinderen in gesprek over de invloed van media en hun eigen mediagebruik. Hoe gezond zijn zij online? Ze vinden het uit met de gesprekskaarten ‘Gezond met media’. Wil jij de spelkaarten Gezond met media gebruiken? We sturen ze je gratis toe. Het enige dat je hoeft te doen, is het formulier in te vullen. 

Gesprekskaartjes-Gezond-met-media.jpg

BESTELFORMULIER

BEWEEGKAARTEN

Op de beweegkaarten vind je verschillende oefeningen die je kinderen kunt laten doen om spelenderwijs te werken aan weer- en wendbaarheid. Set 1 bevat oefeningen voor één of twee spelers én set 2 bevat  groepsoefeningen.  

Het doel? Door te bewegen en te ervaren leer je kinderen hoe ze zichzelf sterker kunnen maken. Balans ervaren in hun lijf, gevoel en gedachten. Leren is leuk, ervaren nog leuker!

Beweegkaartenbox.png

GRATIS DOWNLOAD

Trainingsaanbod

Als pedagogisch professional op een BSO moet je van alle markten thuis zijn. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen in beeld en stimuleert deze met allerlei activiteiten, je zorgt voor een goede relatie met én tussen kinderen en je onderhoudt het contact met ouders/verzorgers. Zo hebben kinderen een fijne BSO tijd. Vanuit jouw rol ben je begeleider en medeopvoeder. Dat is niet niks!  
Wat heb jij nodig om je eigen ontwikkeling en je werkplezier op peil te houden? Leuke en waardevolle trainingen! Neem eens een kijkje in onze BSO brochure voor het meest recente overzicht van onze trainingen.

BSO-aanbod.png

DOWNLOAD BROCHURE

Meer weten? 

Wil je meer weten over producten en diensten voor de BSO? Neem contact op met Anneke van Liempd - van Zeeland, Brigitte Moulaert of Teun Bevers.

 

DOWNLOAD ARTIKEL ALS PDF