OVER EDUX

Nieuws

World-class Workplace

12 september 2023

Met trots maken we bekend dat Edux voor het tweede jaar is onderscheiden als Word-class Workplace. Deze erkenning wordt toegekend door Effectory, Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

World-class Workplace

Het label ‘word-class workplace’ (voorheen bekend als het predicaat ‘Beste Werkgevers’) is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap Effectory is 15 jaar geleden gestart met het in kaart brengen en belonen van goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken. Het keurmerk is gratis en niet te koop. Het wordt alleen toegekend aan organisaties die bovengemiddeld hoog (vergeleken met de branche) worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap.

Nederland-2023-2024.jpg

edux

In een online onderzoek zijn de collega’s van Edux bevraagd om de bevlogenheid en het werkgeverschap te beoordelen. Collega’s beoordeelden voor het tweede jaar op rij de bevlogenheid bovengemiddeld hoog en geven aan trots te zijn op het werkgeverschap van Edux. En daar kunnen wij natuurlijk alleen maar trots op zijn! Joël van Raak, directeur van Edux is trots op de organisatie: ‘Edux is geen hiërarchische organisatie. De kracht zit in de manier waarop collega’s met elkaar en met hun omgeving omgaan. Zij zijn betrokken, opbouwend en eerlijk. De kracht van Edux zit in de onderlinge dynamiek. Iedereen doet ertoe en levert vanuit talent een bijdrage aan het geheel. Met de term ‘Beste Werkgever’ heb ik niets. Wel met de erkenning ‘World-class Workplace’. Het predicaat zegt alles over de teamcultuur bij Edux. Die is puur, bruisend en prikkelend. Daarvan krijgen mijn collega’s en ik energie!’.

Het is een meerwaarde dat de benchmark van Effectory zo uitgebreid is (miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld). Het bevestigd dat de resultaten vergeleken worden met zeer betrouwbare en uitgebreide data.

 

Meer weten? 

Wil je  meer weten over Edux? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@edux.nl of kijk op edux.nl!  Wil je meer weten over Effectory? Kijk op effectory.nl.

 

DOWNLOAD ARTIKEL ALS PDF