OVER EDUX

Nieuws

Samenwerking Edux en StudyTube

31 mei 2022

We leven in een dynamische wereld, elke dag is anders. En om kinderen en jongeren de kans te geven zich te ontwikkelen en hun talenten te benutten, zijn in de jeugdketen sterke professionals nodig. 

over studyTube

StudyTube gelooft dat het voor organisaties van levensbelang is om toekomstgericht te zijn. Daarom biedt StudyTube een all-in-one leerplatform dat medewerkers inspireert om zelf aan hun eigen toekomst te werken. Want een organisatie is pas toekomstgericht, als de medewerkers dat ook zijn. 

samenwerking edux en studytube

Via Studytube hebben professionals toegang tot het aanbod van verschillende opleiders. Edux is er voor professionals in de kinderopvang, het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs: elke dag staat Edux je bij.

Edux is binnen StudyTube aanbieder van trainingen voor professionals werkzaam in de kinderopvang. We bieden trainingen over VVE, een opleiding tot pedagogisch coach of VE coach en babytrainingen die voldoen aan de wettelijke eisen die gelden voor professionals in de kinderopvang. Ook buiten de Wet IKK biedt Edux binnen StudyTube verschillende trainingen gericht op het werken in de BSO, het pedagogisch klimaat in de groep en de ontwikkeling van het jonge kind, waaronder de opleiding tot Video Interactie Begeleider (VIB). Ook voor leidinggevenden in de kinderopvang staat er een interessant aanbod klaar in het leerplatform van StudyTube.

Meer weten? 

Wil je meer informatie? Neem contact op Karlijn Brouwers (k.brouwers@edux.nl) of Hidde Oltmans van StudyTube (hidde@studytube.nl).

 

DOWNLOAD ARTIKEL ALS PDF