Digitalig

Doe de digiscan

Digitaal met een goed verhaal

Met Digitalig zorgen we er samen met professionals uit het po, vo, en de bso voor dat kinderen bewust en kritisch kunnen deelnemen aan de digitale maatschappij. Dit professionaliseringsprogramma houdt daarbij ook rekening met de wisselende digitale vaardigheden van professionals zelf.

Daarbij focussen we niet op de ‘digitale kunstjes’, maar stimuleren we de kennis en kernvaardigheden op het gebied van digitale geletterdheid. Want juist dat zorgt ervoor dat zij op eigen kracht mee kunnen bewegen in de digitaliserende informatiesamenleving. Nu én in de toekomst.

Voor het aanleren van die vaardigheden ben jij als professional cruciaal. Daarom stelt Digitalig het pedagogisch-didactisch handelen centraal. Met onze unieke driedelige aanpak ondersteunen we je met begeleiding en materialen om kinderen bewust en kritisch te leren redeneren. Deze aanpak wordt regelmatig doorontwikkeld en afgestemd samen met wetenschap en praktijk.

ED_501920_digitalig_graphic_zonder_titel_Tekengebied-1-kopie.png

ED_501920_Iconen_los-05.pngPraktisch en geïntegreerd

ED_501920_Iconen_los-06.pngWetenschap
als basis

ED_501920_Iconen_los-07.pngSamen sterk

ED_501920_Iconen_los-08.pngKorte en lange
termijn


 

Liever direct contact?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan direct contact op met één van onze Digitalig-experts via digitalig@edux.nl.