Digitalig

Doe de digiscan

Digitaal met een goed verhaal

Digitalig is het train-de-trainer-programma voor digitale geletterdheid dat ook rekening houdt met jóuw digitale vaardigheden als professional. Met Digitalig zorgen we er samen met professionals voor dat kinderen bewust en kritisch met digitale middelen leren omgaan.  

Daarbij focussen we niet op de ‘digitale kunstjes’, maar kijken we naar het probleemoplossend handelen. Want juist dat zorgt ervoor dat kinderen op eigen kracht mee kunnen bewegen in de digitaliserende samenleving. Nu én in de toekomst. 

Voor het aanleren van die vaardigheden ben jij als professional cruciaal. Daarom stelt Digitalig niet het aanbod, maar het pedagogisch-didactisch handelen centraal. We ondersteunen je daarbij met de juiste begeleiding en materialen om kinderen bewust en kritisch te leren redeneren. Dat doen we op basis van wetenschappelijke inzichten en uitgebreid testen in de praktijk. 

ED_501920_digitalig_graphic_zonder_titel_Tekengebied-1-kopie.png

ED_501920_Iconen_los-05.pngPraktisch en geïntegreerd

ED_501920_Iconen_los-06.pngWetenschap
als basis

ED_501920_Iconen_los-07.pngSamen sterk

ED_501920_Iconen_los-08.pngKorte en lange
termijn


 

Liever direct contact?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan direct contact op met één van onze Digitalig-experts via digitalig@edux.nl.