Raad

Reik aan.
Draag bij.
Geef mee. 

raad

Adviseur voor professionals in de jeugdketen: dat is Edux. Met advies op maat, coaching en training zetten we professionals in kinderopvang en onderwijs in hun kracht. Vanuit expertise brengen we samen beweging tot stand. Zo creëren we duurzaam impact in de jeugdketen.

Onmisbare schakel

Als professional maak jij als geen ander de ontwikkeling van kinderen dagelijks mee. Je werkt bijvoorbeeld in de kinderopvang, als pedagogisch medewerker of manager. Of je werkt in het primair of voortgezet onderwijs als leerkracht of docent, als bestuurder, intern begeleider of coördinator. In jouw handen vinden kinderen en jongeren hun weg, voor je ogen groeien ze op. Tot ze zelfstandig zijn en als sociaal bekwame volwassenen meedraaien in de maatschappij. Dat is de bedoeling. Elk kind moet die kans krijgen. Ontwikkelen doe je samen.

Advies en ondersteuning - van professional tot professional

Werken in de jeugdketen is mensenwerk. Je creëert impact. Dit doe je vanuit je expertise en altijd in co-creatie; je kunt dit nooit in je eentje doen. Soms doen zich situaties voor, waarbij je advies kunt gebruiken of een ervaren gesprekspartner zoekt. Wie kindontwikkeling op maat wil bieden en talenten van professionals goed wil benutten, moet blijven innoveren en veranderen.

Maatwerk maakt meer mogelijk

De 40 adviseurs die werken bij Edux staan samen garant voor een zeer brede, veelzijdige expertise op het gebied van jeugdontwikkeling. Net als jij doen wij ons werk vanuit de inhoud, met lef, ambitie en met veel plezier. En werken we altijd samen. Graag maken we kennis met jou en je organisatie om te bekijken welke kansen we kunnen benutten. Hoe bouwen we samen nog verder aan impact in de jeugdketen? Edux: je partner in co-creatie.

Je kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning. We richten ons op de ontwikkeling van professionals en adviseren besturen, management en organisatie. Wij luisteren naar je en bieden maatwerk voor jouw organisatie. Wat kunnen we voor je betekenen?

De naam Edux is afgeleid van ‘educatie’, dat staat voor opvoeding, onderwijs en vorming. Met de ‘x’ van vermenigvuldigen. En altijd daarbij opgeteld: leren door te ervaren.