DAAD

NEEM HET OP VOOR VERBETERING

MAATWERK PEDAGOGISCH EDUCATIEVE BEELDCOACHING (PEB)

Wanneer je met aandacht naar kinderen kijkt, kun je veel van ze leren. Je kunt zien wat ze je vertellen en ze daardoor beter begrijpen. Pedagogisch Educatieve Beeldcoaching, afgekort PEB, is een effectief middel om betekenis te kunnen geven aan de initiatieven van kinderen en de pedagogische kwaliteit te verhogen. Met korte beeldopnames wordt de praktijk in beeld gebracht. Analyse van de beelden geeft vervolgens inzicht. Tijdens de verschillende opleidingen rondom Pedagogisch Educatieve Beeldcoaching leer je beelden goed analyseren. Ook leer je coaching technieken waarmee je professionals en teams in ontwikkeling zet. 

Pedagogisch Educatieve Beeldcoaching wordt ook gebruikt als aanvulling op trainingen om theorie en vaardigheden te implementeren in de praktijk. Bijvoorbeeld bij baby en VE trainingen. De meest recente training is: meertaligheid op de groep.

‘Wij leren professionals betekenisvol naar kinderen kijken’

Wetenschappelijk getoetst

Pedagogisch Educatieve Beeldcoaching is een laagdrempelig, effectief én wetenschappelijk getoetst instrument. Het heeft positieve en blijvende effecten op pedagogische kernwaarden.

Opleidingen Pedagogisch Educatieve Beeldcoaching

Er zijn diverse PEB opleidingen mogelijk. Bekijk hier het overzicht van de verschillende opleidingen. Diverse PEB opleidingen worden afgesloten met een FCB erkend certificaat. Na afronding sluit je een kwaliteitscontract af om je certificaat te behouden en in ontwikkeling te blijven.

Inschrijven

Bekijk de agenda voor meer informatie over de PEB-opleiding én om je in te schrijven voor de opleiding. Edux biedt ook de mogelijkheid tot incompany trainingen én het is mogelijk een training op maat te laten maken. Staat jouw specifieke wens er niet tussen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bekijk de agenda sluit een kwaliteitscontract af

gratis adviesgesprek aanvragen?

Bel voor een afspraak of laat hier je gegevens achter.