Agenda

Werken op groepen met veel geíndiceerde peuters (16-11)

16 november 2021

Werk jij op een peutergroep met veel geïndiceerde kinderen? En wil jij samen met collega's praktische tools ontwikkelen om een optimaal VE-aanbod te bieden? Schrijf je dan in voor deze training/intervisie van 2 bijeenkomsten. 

Een groep die overwegend bestaat uit kinderen met een VE-indicatie, die 16 uur per week komen, vraagt een andere begeleiding/inzet van de professionals. De kinderen beheersen de Nederlandse taal niet of nauwelijks en hebben vaak minder spelervaring. Kinderen vragen vaak 1 op 1 begeleiding omdat ze in het functioneren in de groep ondersteuning nodig hebben. 

Samen met andere professionals zullen verschillende VE-onderdelen bekeken worden vanuit het perspectief van de peuter waarvan Nederlands niet de basistaal is.

Werkwijze
Tijdens deze korte training ga je samen met andere professionals verschillende VE-onderdelen bekijken vanuit het perspectief van de peuter waarvan Nederlands niet de basistaal is.

Doelstellingen
Samen met andere professionals praktische tools ontwikkelen om een optimaal VE-aanbod aan te kunnen bieden aan de kinderen met een VVE-indicatie. 

Opzet
De training bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2,5 uur. 

Certificering
Bewijs van deelname.

Studiebelasting
De training bestaat uit 5 contacturen 

Cursusinformatie

Voor wie?
Professionals die werken met peuters

Wanneer?
16-11-2021
30-11-2021

Uiterlijke inschrijfdatum: 31 oktober 2021.
De cursus zal doorgang vinden bij minimaal 6 deelnemers.

Hoe laat?
Van 09.30 - 12.00 uur

Waar?
Online via Teams.

Kosten
€ 245,- p.p.

Meer weten? 

Wil je meer weten over Werken op groepen met veel geïndiceerde peuters? Neem contact op met Karin Drouen | k.vanlieshout@edux.nl | 06-10753159

Edux biedt ook de mogelijkheid tot incompany trainingen. Het is ook mogelijk een training op maat te laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.