Trainingen voor onderwijs en kinderopvang

Trainingen

+ VERSCHILLENDE TRAININGEN IN HET STAP-SCHOLINGSREGISTER

 

Werken met Baby’s actualiseringsbijeenkomst (06-09)

6 september 2022

Vanaf 15 juni 2021 is Edux de trotse eigenaar van de training Werken met Baby’s.  De training is door het NJi ontwikkeld. De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van baby’s en babyopvang en heeft de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) gezorgd voor aangescherpte eisen. Edux heeft in nauwe samenwerking met het NJi de cursus Werken met Baby’s aangepast. De vernieuwde versie is goedgekeurd door FCB, waardoor een soepele overgang mogelijk is.

Edux verzorgt vanaf nu de train-trainer scholingsbijeenkomsten voor trainers en scholing voor beroepskrachten.

De training is gebaseerd op ‘ervarend leren’ gecombineerd met beeldcoaching. In de geactualiseerde training staan de interactievaardigheden centraal maar is er ook veel aandacht voor de taalontwikkeling, motorische en de sociaal emotionele ontwikkeling van de baby. Het effect van de training wordt versterkt als de onderwerpen aan bod blijven komen tijdens de begeleiding en de teamoverleggen. In de training wordt daarom de basis gelegd voor reflecteren op eigen handelen en de rol van de pedagogisch coach.

6 september 2022 organiseren we voor gecertificeerde trainers voor de vijfde maal een actualiseringsbijeenkomst.

Alleen trainers die de actualiseringbijeenkomst gevolgd hebben of gaan volgen, kunnen certificaten aanvragen via c.abeln@kss.nl.

Werken met Baby’s (geactualiseerd) is een training die met veel zorg is ontwikkeld en goed is onderbouwd. Tijdens deze bijeenkomst informeren we de gecertificeerde trainers over de aanpassingen en verzorgen we twee inhoudelijke workshops ter inspiratie. We hopen veel trainers op deze dag te ontmoeten, zodat we samen kunnen bouwen aan kwalitatief goede babyopvang. Na deze training kan je met de nieuwe training aan de slag en kan je certificaten bij Edux aanvragen.

Inhoud Scholingsbijeenkomst:

  • Kennismaking en vragen inventariseren
  • Toelichting op de vernieuwingen binnen de training
  • Bespreken van beelden
  • Afsluiting

Cursusinformatie

Voor wie?
De actualiseringsbijeenkomst is voor gecertificeerde trainers die bij NJi de train-de trainer-scholing hebben gevolgd.

Wanneer?
06-09-2022

Hoe laat?
Van 13.00-16.30 uur.

Waar?
Online

Kosten
€ 500,- p.p. (inclusief nieuw cursusmateriaal en toegang tot digitaal kanaal (BTW vrij).

Meer weten? 

Wil je meer weten over de Actualiseringsbijeenkomst Werken met Baby’s? Neem contact op met Gerrie Compen | g.compen@edux.nl | 06-10587481.

nschrijven zonder stap-budget