Agenda

VVE Basistraining (Blended Learning)

30 juni 2021

Veel kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen werken met een programma voor voor- en vroegschoolse educatie (VVE). De basistraining VVE is bedoeld voor pedagogisch medewerkers of peuterleidsters die nog niet VVE gecertificeerd zijn. De VVE basistraining voldoet aan de wettelijke eisen. Vanaf heden is het mogelijk om individueel in te schrijven of meerdere medewerkers in te schrijven voor een blended learning traject van de VVE basistraining. Dit houdt in dat de theorie (grotendeels) online wordt aangeboden. Het digitale aanbod is tevens voorzien van praktische opdrachten die met de trainer worden nabesproken.

 

De VVE basistraining (blended learning) bestaat uit 12 dagdelen, waaronder bijeenkomsten, groepsbezoeken en portfoliogesprekken. De training is voorzien van praktische opdrachten om de geleerde theoretische kennis te verwerken. De gemaakte opdrachten worden gebundeld in een portfolio, welke aan het eind van het traject wordt ingeleverd bij de trainer en wordt voorzien van een beoordeling.

 

Cursusinformatie

Voor wie?
Pedagogisch medewerkers of peuterleidsters

Wanneer?

Het starten van de training kan op ieder gewenst moment, in overleg met de trainer. De training kan individueel worden gevolgd of in kleine groepen.

Na aanmelding zal de inhoud en het proces van het traject besproken worden met de trainer.

Hoe laat?
Op ieder gewenst moment.

Waar?
Op gewenste locatie.

Kosten
€ 1.595,00 p.p.

Meer weten? 

Wil je meer weten over VVE Basistraining (Blended Learning)? Neem contact op met Marjolijn Steernberg | m.steernberg@edux.nl | 06-83442754

 

Edux biedt ook de mogelijkheid tot incompany trainingen. Het is ook mogelijk een training op maat te laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.