Trainingen voor onderwijs en kinderopvang

Trainingen

+ VERSCHILLENDE TRAININGEN IN HET STAP-SCHOLINGSREGISTER

 

Subsidie voor trainingen in het STAP-scholingsregister

Een training of cursus volgen en hiervoor STAP-subsidie ontvangen? Dat kan bij Edux. Verschillende trainingen zijn opgenomen in het STAP-scholingsregister.

Edux-trainingen in het STAP-scholingsregister
Een groot gedeelte van de trainingen van Edux is opgenomen in het STAP-scholingsregister. Hier kun je dus maximaal € 1000 subsidie voor ontvangen. Welke trainingen dit zijn, zie je op onze pagina met trainingen. Zet het filter 'STAP' aan. En kijk voor welke trainingen je STAP-subsidie kunt aanvragen. 

Direct je STAP-subsidie aanvragen?
De STAP-subsidie wordt verdeeld over verschillende periodes. Door je tijdig in te schrijven voor een van onze trainingen, kun je direct bij aanvang van een nieuwe periode je STAP-budget aanvragen. Na inschrijving ontvang je van ons het STAP-aanmeldingsbewijs. Jouw STAP-subsidie vraag je daarmee zelf online aan via ‘Mijn STAP-budget’. Hier log je in met DigiD. Weten welke stappen je moet doorlopen om STAP-subsidie aan te vragen? Ga dan naar de website van stapUWV. Onder ‘Hoe vraag ik STAP-budget aan’ lees je meer informatie. 

Weten wanneer de aanvraagperiodes beginnen?
Kijk dan op de website van stapUWV. De eerstvolgende datum waarop je STAP-budget kunt aanvragen is maandag 1 mei. Noteer de datum van je voorkeur alvast in je agenda! 

Meer weten over het STAP-budget?

Kijk op de website van Rijksoverheid.

NRTO
Edux is lid van NRTO, waardoor we als opleider geregistreerd staan in het STAP-scholingsregister. De gedragscode voor leden van NRTO vind je op de website van deze branchevereniging.