Trainingen voor onderwijs en kinderopvang

Trainingen

+ VERSCHILLENDE TRAININGEN IN HET STAP-SCHOLINGSREGISTER

 

Rondetafel Mediagebruik onder jonge kinderen 

Rondetafel Mediagebruik onder jonge kinderen 

28 maart 2023

Wil jij inzichten opdoen rondom mediagebruik onder jonge kinderen? En uitwisselen wat er leeft onder professionals die werken met peuters en kleuters? Schuif dan aan bij de online rondetafel van Digitalig over mediagebruik onder jonge kinderen op donderdag 30 maart om 16:00. Tijdens de rondetafel delen Brigitte Moulaert en Marleen Hilhorst een aantal inzichten rondom mediagebruik onder jonge kinderen, ontmoet je gelijkgestemden en is er gelegenheid om mee richting te geven aan de doorvertaling van Digitalig gericht op het Jonge Kind. Wij denken graag mee hoe de digitale wereld een toegevoegde waarde is voor kindontwikkeling. Alle deelnemers ontvangen na afloop gratis een inspiratiepakket per post.  
 
Sprekers 
Brigitte Moulaert en Marleen Hilhorst zijn Digitalig-adviseur bij Edux. Digitalig is het professionaliseringsprogramma over digitale geletterdheid dat jou als onderwijsprofessional uit het onderwijs of opvang ondersteunt in het stimuleren van bewust en kritisch digitaal gedrag bij kinderen. Met Digitalig zorgen we ervoor dat jij digitale geletterdheid bij kinderen kan stimuleren, ongeacht jouw vragen en vaardigheden op dat gebied. Want dit professionaliseringsprogramma houdt rekening met de wisselende digitale vaardigheden van professionals zelf. 

Cursusinformatie

Data en tijden
28 maart 2023; 16.00 - 17.00 uur

Locatie
Online

Kosten
Gratis


Meer weten? 

Wil je meer weten over Rondetafel Mediagebruik onder jonge kinderen  ? Neem contact op met Brigitte Moulaert] | b.moulaert@edux.nl | 06-31916957 of Marleen Hilhorst | m.hilhorst@edux.nl | 06-83442750.

 

Inschrijven