Voor onderwijs en kinderopvang

Trainingen

INCOMPANYTRAININGEN EN -EVENTS FONK

Spreekt educatieprogramma FONK je aan? En wil je direct aan de slag met het professionaliseren van jouw team op het gebied van buiten spelen en leren? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden voor incompanytrainingen en -events.
Wil je liever eerst de situatie in kaart brengen? Kijk dan hier voor de andere mogelijkheden.

Trainingen

Wil je de kennis, vaardigheden en houding van jouw team op het gebied van buiten spelen en leren bijspijkeren? Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van incompanytrainingen. Denk bijvoorbeeld aan trainingen over het verrijken van de (natuurlijke) speel-/leeromgeving, het verrijken van het buitenspel, loose parts, bewegend leren, het werken aan je essentiële doelen in de natuur, doelgericht werken binnen FONK et cetera. Omdat we de training zo goed mogelijk aan willen laten sluiten bij de wensen van jouw team, horen we graag waar jullie voorkeur naar uitgaat. Zodat we jullie vrijblijvend een passend aanbod kunnen doen.

rondleiding

Benieuwd naar een schooldag op de eerste FONK-school, KC de Avonturier? En hoe het concept FONK zich laat vertalen naar de praktijk op jouw kinderopvanglocatie of school? We ontvangen je met veel plezier voor een kop koffie en een vrijblijvende rondleiding op KC De Avonturier. Informeer naar de eerstvolgende mogelijkheid door een berichtje te sturen naar fonk@edux.nl of vul het formulier op deze pagina in.

Buitendag

Tijdens de FONK Buitendag staat ‘ervaren’ centraal. Edux dompelt jouw team een dag onder in de natuur om zelf te ervaren welke mogelijkheden de natuur biedt. Wat doet het met jou om een dag buiten te zijn? Je ‘ondergaat’ praktische voorbeelden van hoe je betekenisvolle en doelgerichte buitenlessen of -activiteiten ontwerpt. Inspiratie gegarandeerd!

studiedag

Tijdens een FONK studiedag staat het buiten meetbaar werken aan de essentiële doelen van het onderwijs of de kinderopvang centraal. En hoe meet en registreer je of elk kind deze doelen haalt?

coaching-on-the-job

Met de FONK coaching-on-the-job worden jouw medewerkers 1-op-1 of 1-op-2 begeleid bij praktijksituaties op de werkvloer. Een intensieve manier van scholing, waarbij de adviseur instructies geeft, handelingen voordoet of werkzaamheden samen met de medewerkers uitvoert. Professionals kunnen op een laagdrempelige en veilige manier oefenen met nieuwe vaardigheden in de praktijk.

FONK laat zich niet één op één kopiëren. We houden rekening met de situatie in jouw organisatie. Wil je eerst in kaart brengen wat de beginsituatie is? Meer over onze FONK-scan, FONK-audit en implementatie lees je hier.

Lees ook

Beter ben je buiten - Bewegend leren
Grijp buitenkansen binnen het kleuteronderwijs

meer weten?

Wil je meer weten en vind je het fijn als wij eerst even kijken wie jouw vraag het beste kan beantwoorden? Stuur een e-mail naar fonk@edux.nl

Wil je graag rechtstreeks contact opnemen met een van onze adviseurs? Ook dat kan!

Voor meer informatie over FONK in de kinderopvang, kun je terecht bij: 
Caroline van der Hulst
Hanneke de Graaff
Gerrie Compen
Brigitte Moulaert

Wil je meer weten over FONK in het onderwijs? Neem dan contact op met:
Sabine Louwerens
Miriam Huijsmans
Marc Cobben

We horen graag van je!


 

gratis adviesgesprek aanvragen?

Bel voor een afspraak of laat hier je gegevens achter.

FONK is ontwikkeld samen met:

Wij zijn JONG

Strategisch partner INOS

KC De Avonturier (voorheen KBS Effen)