Agenda

Hercertificeringsbijeenkomst Werken met Baby’s (geactualiseerd) (9-9)

9 september 2021

Vanaf 15 juni 2021 is Edux de trotse eigenaar van de training Werken met Baby’s.  De training is door het NJi ontwikkeld. De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van baby’s en babyopvang en heeft de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) gezorgd voor aangescherpte eisen. Edux heeft in nauwe samenwerking met het NJi de cursus Werken met Baby’s aangepast. De vernieuwde versie is goedgekeurd door FCB, waardoor een soepele overgang mogelijk is.

Edux verzorgt vanaf nu de train-trainer scholingsbijeenkomsten voor trainers en scholing voor beroepskrachten.

De training is gebaseerd op ‘ervarende leren’ gecombineerd met beeldcoaching. In de geactualiseerde staan de interactievaardigheden centraal maar is ook veel aandacht voor de taalontwikkeling, motorische en de sociaal emotionele ontwikkeling van de baby. Het effect van de training wordt versterkt als de onderwerpen aan bod blijven komen tijdens de begeleiding en de teamoverleggen. In de training wordt daarom de basis gelegd voor reflecteren op eigen handelen en de rol van de pedagogisch coach.

9 september 2021 organiseren we voor gecertificeerde trainers een feestelijke hercertificeringsbijeenkomst.

Om een soepele overgang te waarborgen kunnen trainers tot 9 september zonder hercertificering certificaten aanvragen via inschrijven@edux.nl
Vanaf 9 september kunnen alleen trainers die de hercertificeringsbijeenkomst gevolgd hebben certificaten aanvragen.

Werken met Baby’s (geactualiseerd) is een training die met veel zorg is ontwikkeld en goed is onderbouwd. Tijdens deze bijeenkomst informeren we de gecertificeerde trainers over de aanpassingen en verzorgen we twee inhoudelijke workshops ter inspiratie. We hopen veel trainers op deze dag te ontmoeten, zodat we samen kunnen bouwen aan kwalitatief goede babyopvang. Na deze training kan je met de nieuwe training aan de slag en kan je certificaten bij Edux aanvragen.

Datum en inhoud Scholingsbijeenkomst:

  • 13.00-14.00 Toelichting op de nieuwe cursus en materialen.
  • 14.00-14.15 Pauze.
  • 14.15-15.15 Effect van jouw stem op de baby door Mathilde Keij.
    Mathilde heeft ervaring in het begeleiden van professionals en is ervaringsdeskundige als moeder van een kindje met een moeilijke start.
  • 15.15-15.30 Pauze.
  • 15.30-16.30 Wat beelden ons vertellen door Margot Wientjen.
    Margot is opleider VIB en gaat met jullie in gesprek n.a.v de nieuwe                      beelden.
  • 16.30-17.00 Bespreken van vragen en afsluiting.  

Cursusinformatie

Voor wie?
De hercertificeringsbijeenkomst is voor gecertificeerde trainers die bij NJi de train-de trainer-scholing hebben gevolgd.

Wanneer?
09-09-2021

Hoe laat?
Van 13.00-17.00.

Waar?
Breepark 
Bavelseparklaan
4817 ZX Breda

Kosten
€ 450,- p.p. (inclusief nieuw cursusmateriaal en toegang tot digitaal kanaal (BTW vrij).

Meer weten? 

Wil je meer weten over de Hercertificeringsbijeenkomst Werken met Baby’s? Neem contact op met Gerrie Compen | g.compen@edux.nl | 06-10587481.