Trainingen voor onderwijs en kinderopvang

Trainingen

+ VERSCHILLENDE TRAININGEN IN HET STAP-SCHOLINGSREGISTER

 

Geef een kickstart aan je toetsbeleid

31 maart 2023

Een leerlingvolgsysteem dat past bij de visie van jouw school.


Het optimaal inzetten van een LVS, geeft de mogelijkheid om het onderwijsaanbod zo optimaal mogelijk af te stemmen op de groep en het individu. Het is daarom van belang om een keuze te maken voor een LVS dat past bij jouw schoolvisie.  


Toe aan een nieuw leerlingvolgsysteem dat aansluit bij jullie visie op toetsing? Op vrijdag 31 maart 2023 organiseert Edux een informatieve bijeenkomst waarna je een beredeneerde keuze voor een (nieuw) toets- en leerlingvolgsysteem kunt maken. 

De vier aanbieders van leerlingvolgsystemen Boom, Dia, CITO en IEP verzorgen een presentatie over hun leerlingvolgsysteem. Heb jij jouw keuze al gemaakt? Het implementeren van een nieuw LVS kan leiden tot vragen en nieuwe inzichten. Onze adviseurs Miriam Huijsmans en Marcel van As staan voor je klaar om met je mee te denken over hoe je de vertaling naar de praktijk kunt maken. Dit kunnen zij vervolgens ook incompany bij jou op locatie verzorgen. Maak van de gelegenheid gebruik om jouw vragen te stellen en praat nog even na tijdens een heerlijke lunch. 

Doelgroep
Schoolleiders en bestuurders

Data en tijden
31-03-2023; 10.00-13.30 uur (inclusief lunch)

De cursus zal doorgang vinden bij voldoende deelnemers. Deelnemers ontvangen hierover uiterlijk twee weken voor start van de training bericht.

Locatie
Edux locatie Ulvenhout (Tolweg 11, 4851 SJ, Ulvenhout)

Kosten
€ 75,- p.p. (vrij van BTW)

 
Meer weten? 

Vragen of meer weten? Neem contact op met Maartje Rijnsburger of Denise Puijk via info@edux.nl.

 Inschrijven